Al nazrat al 'alamiyyah fi al riwayah rijal fi al shamsy li Ghassan Kanafany (dirasah tahliliyyah binyawiyyah takwiniyyah li Lucien Goldmann) - Ni'ma Royyin Husnaya (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2022)
sgh.1/why