Shakhsiyat al batl al asasi fi riwayah "Yatim fi hayat aby" li Muhammad 'Asby al Ghamidy (dirasah tahliliyyah fi 'ilm al nafsi li Sigmund Freud - Nawang Lily Kuswardani (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2022)
SGH.1/why