Pengaruh modifikasi polyDADMAC pada Bentonit Alam dalam menurunkan kadar Chemical Oxygen Demand ( COD ) dan Total Suspended Solid ( TSS ) limbah Cair Industri Nata de coco - Yunia Tri Puspitasari (Fak. Sains dan Teknologi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2022)
et,1/irh,c.1