Intensitas ektoparasit trichodina sp., Ehrenberg ( 1831 ) dan dactylogyrus sp., Diesing ( 1850 ) pada benih ikan nila ( Oreochromis niloticus ), linnaeus 1758 ) dengan peredaman ekstrak Batang pisang kepok ( musa paradisiaca, Linnaeus ) - Viya Syah Azhary (Fak. Sains dan Teknologi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/irh,c.1