A'rad al ikti'ab li shakhsiyyat al Ab fi al qissat al qasirah "Ard al burtuqal al Hazin li Ghassan al Kanafani (dirasah tahliliyyah sikologiyyah li Aaron Beck) - Shania Ikramah Putri (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2022)
et,1/why