Manajemen strategi dakwah terhadap non muslim dan pembinaan Muallaf di Hidayah Centre Foundation Bintulu Sarawak - Rabiatul Humaira Visabella Binti Abdullah (Fak. Dakwah dan Komunikasi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/adil,c.1