Fabula wa Sjuzhet fi al qissat al qasirah "al Jalsah al Sirriyyah" li Nawwal al Sa'dawi (dirasah shaklaniyyah li Victor Shkolovsky) - Yusri Arifah Aminnur (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2022)
wt,1/why, c.1