Al Mushkilat al takafu'iyyah li mustawayi al kalimah fi tarjamati al kitab "al Madkhal ila fanni al munazarah" ta'lif Dr. Abdul Latif Salami : dirasah tarjamawiyyah - Faza Qurratu Aini (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/why, c.1