Tinjauan dugaan penistaan agama Basuki Tjahaja Purnama perspektif etika Utilitarianisme John Stuart Mill - Niko Sulpriyono (Fak .Ushuluddin dan Pemikiran Islam Universitas Islam Negeri Sunan kalijaga, 2023)
et,1/isr, c.1