Peran Muhammad Yusuf Bin Ahmad dalam pengembangan Dakwah Islam di Kelatan Malaysia tahun 1909 - 1933 M - Akhmad Farhan Bin Mohd Mazli (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/Mumtaz c.1