Istijabah al qari li alqishah al qashirah al dumu'u al sauda'u fi mukhtarah al qishah al qashirah 'sayyidah fi khidmatika' li ihsan 'Abdul Quddus (tahlil istiqbal Hans Robert Jauss) - Qiyamul Lailiyah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/widi, c.1