Al muhasinat al lafziyyah fi kitab Hidayah al Muta'allim li Taufiq al Hakim (dirasah tahliliyyah balaghiyyah fi 'ilm al badi') - Awaluddin Fahri (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/widi, c.1