Terapi Ruqyah Syar'iyyah dalam menangani gangguan kesurupan di Pusat Rawatan Ruqiyah Syar'iyyah Bintulu Sarawak Malaysia - Dayangku Siti Izzah Haffizah Binti Awang Ahmad (Fak. Dakwah dan Komunikasi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/adil,c.1