shakhsiyyah 'amal fi qishah qashirah "'Audah al makbut" li Nawal El Sa'dawi (dirasah tahliliyyah nafsiyyah adabiyyah 'inda Carl Gustav Jung) - Nasikhatul Karimah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/WIDI