Al af'al al kalamiyah al injaziyah al ta'biriyyah fi khitab al Rais al Misriyyi 'Abdi al Fattah al Sisi fi ihtifaliyyah al mar'ah al misriyyah fi 'am alfaini wasnaini wa 'ishrin (dirasah tahliliyyah tadawuliyyah) - Aninda Ayu Sitorismi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/WD