Al shira' al ijtima'i fi al qisah al qasirah "muwazzi al barid" li Taufiq al Hakim (dirasah tahliliyyah ijtima'iyyah li Ian Watt) - Amaragana Ruth Paramitha Devi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/WD