Layanan konseling individu untuk membina akhlak pelajar di Sekolah Kebangsaan Mukah Sarawak Malaysia - Muhammad Khairul Ridhwan Bin Yusup (Fak. Dakwah dan Komunikasi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/adil,c.1