Konseling keluarga untuk menangani konflik pasangan suami istri di pusat Kauseling Al Ghazali Kuala Lumpur Malaysia - Ahmad Fidak Bin Mohd Mazli (Fak. Dakwah dan Komunikasi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/rizwan,c.1