Perbandingan Geographically Weighted Regression ( GWR ) dengan fungsi pembobot kernel gaussian dan bisquare ( studi kasus : Indeks Pembangunan Manusia ( IPM ) di Provinsi Jawa Tengah tahun 2021 ) - Farkhana Amaliyah (Fak. Sains dan Teknologi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/ yna, c.1