Analisis perbandingan performa HTTP Networking Library dalam pengambilan Data Rest Api pada sistem operasi android - Filda Fikri Faizal Muttaqin (Fak. Sains dan Teknologi Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/ yna, c.1