'Abd Al Qahir Al Jurjani (w 174/474 H) ash'ariyya: al naza'ah al kalamiyyah watajaliyatuha fi al tanzir al balaghiy - Ahmad Muhdhor (Program Pascasarjana Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/wd,c.1