Nilai moral dalam buku cerita anak Hikayatu Juha Wa Al- Himar Wa Hikayatu Ukhra karya Manshur Ali Iraby ( kajian resepsi Sastra Wolfgang Iser ) - Nur Dina Arifina (Program Pascasarjana Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga, 2023)
et,1/adil,c.1