Tahlil al akhta' al lughawiyyah fi muhadathah yaumiyyah ladi al talibat bi ma'had al kamal al islamy al 'asry Kunir Wonodadi Blitar - Kharisah Eka Wijaya (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan Universitas Islam Negeri, 2023)
et,1/WD,C.1