BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: WIJONO,DJOKO
Format: TEXT
Published: PAU PANGAN DAN GIZI UGM
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id umblib-8320
record_format oai_dc
spelling umblib-83202016-08-08 00:00:00Perpustakaan UMB YogyakartaBIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGIWIJONO,DJOKOPENYEDAP & PEWANGI-BAHAN PANGANPAU PANGAN DAN GIZI UGMTEXT660.6/WIY/B/C.1
institution Universitas Mercu Buana Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
topic PENYEDAP & PEWANGI-BAHAN PANGAN
spellingShingle PENYEDAP & PEWANGI-BAHAN PANGAN
WIJONO,DJOKO
BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI
description
format TEXT
author WIJONO,DJOKO
author_facet WIJONO,DJOKO
author_sort WIJONO,DJOKO
title BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI
title_short BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI
title_full BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI
title_fullStr BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI
title_full_unstemmed BIOTEKNOLOGI: PRODUK BAHAN PENYEDAP DAN PEWANGI
title_sort bioteknologi: produk bahan penyedap dan pewangi
publisher PAU PANGAN DAN GIZI UGM
publishDate
callnumber-raw 660.6/WIY/B/C.1
callnumber-search 660.6/WIY/B/C.1
_version_ 1742491034057703424