Bahan ajaran pengolahan roti

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Utami,Indiyah Sulistyo
Formato: TEXT
Publicado: PAU-UGM
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
PINJAM
id umblib-8606
record_format oai_dc
spelling umblib-86062016-08-08 00:00:00Perpustakaan UMB YogyakartaBahan ajaran pengolahan rotiUtami,Indiyah SulistyoPAU-UGMTEXT664.62/Uta/b/C.2-3
institution Universitas Mercu Buana Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
description
format TEXT
author Utami,Indiyah Sulistyo
spellingShingle Utami,Indiyah Sulistyo
Bahan ajaran pengolahan roti
author_facet Utami,Indiyah Sulistyo
author_sort Utami,Indiyah Sulistyo
title Bahan ajaran pengolahan roti
title_short Bahan ajaran pengolahan roti
title_full Bahan ajaran pengolahan roti
title_fullStr Bahan ajaran pengolahan roti
title_full_unstemmed Bahan ajaran pengolahan roti
title_sort bahan ajaran pengolahan roti
publisher PAU-UGM
publishDate
callnumber-raw 664.62/Uta/b/C.2-3
callnumber-search 664.62/Uta/b/C.2-3
_version_ 1742491111456243712