PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: MOCHAMAD ADNAN
Format: TEXT
Published: PAU-UGM
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id umblib-8709
record_format oai_dc
spelling umblib-87092016-08-08 00:00:00Perpustakaan UMB YogyakartaPENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANANMOCHAMAD ADNANPAU-UGMTEXT664/ADN/P/C.1
institution Universitas Mercu Buana Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
description
format TEXT
author MOCHAMAD ADNAN
spellingShingle MOCHAMAD ADNAN
PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
author_facet MOCHAMAD ADNAN
author_sort MOCHAMAD ADNAN
title PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_short PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_full PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_fullStr PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_full_unstemmed PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_sort pendinginan dan pembekuan bahan makanan
publisher PAU-UGM
publishDate
callnumber-raw 664/ADN/P/C.1
callnumber-search 664/ADN/P/C.1
_version_ 1742491138599682048