PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: ADNAN.MOCHAMAD
Format: TEXT
Published: PAU-UGM
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id umblib-8710
record_format oai_dc
spelling umblib-87102016-08-08 00:00:00Perpustakaan UMB YogyakartaPENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANANADNAN.MOCHAMADBAHAN MAKANANPAU-UGMTEXT664/Adn/p/C.2
institution Universitas Mercu Buana Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
topic BAHAN MAKANAN
spellingShingle BAHAN MAKANAN
ADNAN.MOCHAMAD
PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
description
format TEXT
author ADNAN.MOCHAMAD
author_facet ADNAN.MOCHAMAD
author_sort ADNAN.MOCHAMAD
title PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_short PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_full PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_fullStr PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_full_unstemmed PENDINGINAN DAN PEMBEKUAN BAHAN MAKANAN
title_sort pendinginan dan pembekuan bahan makanan
publisher PAU-UGM
publishDate
callnumber-raw 664/Adn/p/C.2
callnumber-search 664/Adn/p/C.2
_version_ 1742491139023306752