Ilmu dan Teknologi Daging

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Soeparno
Format: Text
Language:Indonesian
Published: UGM Press 2009
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id unulib-slims-5123
record_format oai_dc
spelling unulib-slims-51232021-10-22T14:38:09Z Ilmu dan Teknologi Daging Soeparno Teknologi Daging UGM Press 2009 id Text http://opac.unu-jogja.ac.id//index.php?p=show_detail&id=5123 979-420-230-4 SR 664.9 SOE i Yogyakarta 346 hlm.; 21 cm. 664.9 http://opac.unu-jogja.ac.id//images/default/image.png
institution Universitas Nahdlatul Ulama Yogyakarta
collection Perpustakaan Universitas Nahdlatul Ulama Yogyakarta
language Indonesian
topic Teknologi Daging
664.9
spellingShingle Teknologi Daging
664.9
Soeparno
Ilmu dan Teknologi Daging
format Text
author Soeparno
author_facet Soeparno
author_sort Soeparno
title Ilmu dan Teknologi Daging
title_short Ilmu dan Teknologi Daging
title_full Ilmu dan Teknologi Daging
title_fullStr Ilmu dan Teknologi Daging
title_full_unstemmed Ilmu dan Teknologi Daging
title_sort ilmu dan teknologi daging
physical 346 hlm.; 21 cm.
publisher UGM Press
publishDate 2009
callnumber-raw http://opac.unu-jogja.ac.id//index.php?p=show_detail&id=5123
callnumber-search http://opac.unu-jogja.ac.id//index.php?p=show_detail&id=5123
isbn SR 664.9 SOE i
_version_ 1807337942661726208