Nederlands-Indische rechtsliteratuur : register op de verhandelingen in het Indisch tijdschrift van het recht (1849 - 1950) en de meddelingen van het documentatiebureau voor overzees recht (1950 - 1958) - Dekker, Albert (KITLV Uigevery, 1993)
xi, 370 p.; 24 cm.