Nederlands-Indische jurisprudentie : register op de geannoteerde rechtspraak in het indisch tijdschrift van het recht (1849-1950) ed de meddelingen van het documentatiebureau voor overzees recht (1950-1958) - Dekker, Albert (KITLV Uitgeverij)
xi, 407 p.; 24 cm.