Toksikan nabati dalam bahan makanan

vi, 70 p. : il.; 21 cm.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Makfoeld, Djarir
Language:Indonesian
Published: Liberty 1983
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id unylib-slims-23189
record_format oai_dc
spelling unylib-slims-231892014-04-10T16:14:19Z Toksikan nabati dalam bahan makanan Makfoeld, Djarir Makanan Liberty 1983 id Buku Teks http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=23189 Yogyakarta vi, 70 p. : il.; 21 cm.
institution UNY
collection Universitas Negeri Yogyakarta
language Indonesian
topic Makanan
spellingShingle Makanan
Makfoeld, Djarir
Toksikan nabati dalam bahan makanan
description vi, 70 p. : il.; 21 cm.
author Makfoeld, Djarir
author_facet Makfoeld, Djarir
author_sort Makfoeld, Djarir
title Toksikan nabati dalam bahan makanan
title_short Toksikan nabati dalam bahan makanan
title_full Toksikan nabati dalam bahan makanan
title_fullStr Toksikan nabati dalam bahan makanan
title_full_unstemmed Toksikan nabati dalam bahan makanan
title_sort toksikan nabati dalam bahan makanan
publisher Liberty
publishDate 1983
callnumber-raw http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=23189
callnumber-search http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=23189
_version_ 1742312474308247552