Kandungan kolesterol dalam makanan

Judul asli: The colesterol content of food

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Netzer, Corienne T., Wendy, Mira T
Dil:Indonesian
Baskı/Yayın Bilgisi: Bumi Aksara 1994
Konular:
Etiketler: Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!
PINJAM
id unylib-slims-27030
record_format oai_dc
spelling unylib-slims-270302014-04-10T16:14:19Z Kandungan kolesterol dalam makanan Netzer, Corienne T. Wendy, Mira T Kadar kolesterol Makanan Bumi Aksara 1994 id Buku Teks http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=27030 Judul asli: The colesterol content of food Jakarta viii, 184 p. : il; 20 cm.
institution UNY
collection Universitas Negeri Yogyakarta
language Indonesian
topic Kadar kolesterol
Makanan
spellingShingle Kadar kolesterol
Makanan
Netzer, Corienne T.
Wendy, Mira T
Kandungan kolesterol dalam makanan
description Judul asli: The colesterol content of food
author Netzer, Corienne T.
Wendy, Mira T
author_facet Netzer, Corienne T.
Wendy, Mira T
author_sort Netzer, Corienne T.
title Kandungan kolesterol dalam makanan
title_short Kandungan kolesterol dalam makanan
title_full Kandungan kolesterol dalam makanan
title_fullStr Kandungan kolesterol dalam makanan
title_full_unstemmed Kandungan kolesterol dalam makanan
title_sort kandungan kolesterol dalam makanan
publisher Bumi Aksara
publishDate 1994
callnumber-raw http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=27030
callnumber-search http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=27030
_version_ 1742313330916196352