Persekutuan adat dan kerajaan Bumiputera di Hindia Belanda yang masih berkuasa ketika proklamasi kemerdekaan Indonesia 17-8-1945 - Basarshah, Tuanku Luckman Sinar (Forkala, 2006)
v, 54 p. : ill.; 27 cm