Galuring boso Sundo : Babaran pengajaran, tata bahasa, kosa kecap, pakeman basa, gaya bahasa, tata krama basa pikeun siswa SD, SLTP, SMU sareng umum - Tamsyah, Budi Rahayu (Pustaka Setia, 1996)
Judul asli: Luyu sareng GBPP muatan lokal Baa jeung sastra Sunda 1994]