Perangkat pembelajaran Madrasah Ibtidaiyah Program semester (promes ), Program Tahunan (prota) penataan SK r KD Krteria ketuntasan minimal (KKM), mata pelajara : Aqidah - Akhlak kelas I s/d VI semester 1 r 2 (ipta Jaya)
Kelas I - VI