Menegakkan kedaulatan rakyat : senarai gagasan Fraksi Persatuan Pembangunan dalam Badan pekerja Sidang Istimewa Majelis Permusyawaratan Rakyat Republik Indonesia 15-30 September 1998 (PPP, 1998)
viii, 284 p.; 20 cm.