Kitab primbon Bektijammal Adammakna: ayah betaljemur ngruwat ngilmu jawi titilaranipun luluhur kita ing bab- Kitab rajah tangan- Ngilmu padhukunan- Nujum agung- Falaqiyah - Noeradya, Siti Woeryan Soemodiyah (Buana Raya, 2013)
106 hlm.; ilus.; 23 cm.