Ilmu bahan makanan dasar

viii, 292 hlm.: 24 cm

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Warsito, Heri, Rindiani, Nurdyansyah, Fafa
Language:Indonesian
Published: Nuha Medika 2015
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id unylib-slims-55751
record_format oai_dc
spelling unylib-slims-557512018-01-19T09:01:18Z Ilmu bahan makanan dasar Warsito, Heri Rindiani Nurdyansyah, Fafa bahan makanan dasar Nuha Medika 2015 id Buku Teks http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=55751 978-602-1547-67-0 Yogyakarta viii, 292 hlm.: 24 cm
institution UNY
collection Universitas Negeri Yogyakarta
language Indonesian
topic bahan makanan dasar
spellingShingle bahan makanan dasar
Warsito, Heri
Rindiani
Nurdyansyah, Fafa
Ilmu bahan makanan dasar
description viii, 292 hlm.: 24 cm
author Warsito, Heri
Rindiani
Nurdyansyah, Fafa
author_facet Warsito, Heri
Rindiani
Nurdyansyah, Fafa
author_sort Warsito, Heri
title Ilmu bahan makanan dasar
title_short Ilmu bahan makanan dasar
title_full Ilmu bahan makanan dasar
title_fullStr Ilmu bahan makanan dasar
title_full_unstemmed Ilmu bahan makanan dasar
title_sort ilmu bahan makanan dasar
publisher Nuha Medika
publishDate 2015
callnumber-raw http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=55751
callnumber-search http://library.uny.ac.id/sirkulasi/index.php?p=show_detail&id=55751
_version_ 1742319573464514560