Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Egile nagusia: Muljohadjo, Muchji
Formatua: TEXT
Hizkuntza:Ind
Argitaratua: UGM Press
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
PINJAM
id ustlib-15642
record_format oai_dc
spelling ustlib-156422016-08-08 00:00:00Perpustakaan UST YogyakartaTeknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji MuljohadjoMuljohadjo, MuchjiUGM PressTEXT635.2Ind
institution Universitas Sarjanawiyata Tamansiswa (UST) Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
language Ind
description
format TEXT
author Muljohadjo, Muchji
spellingShingle Muljohadjo, Muchji
Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo
author_facet Muljohadjo, Muchji
author_sort Muljohadjo, Muchji
title Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo
title_short Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo
title_full Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo
title_fullStr Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo
title_full_unstemmed Teknologi Pengeringan dan Penyimpanan : Bawang Putih (Allium sativum) / Muchji Muljohadjo
title_sort teknologi pengeringan dan penyimpanan : bawang putih (allium sativum) / muchji muljohadjo
publisher UGM Press
publishDate
callnumber-raw 635.2
callnumber-search 635.2
_version_ 1742522488802246656