Penerapan HACCP ( Hazard Analysis and Critical control Point) pada proses pengolahan makanan di Instalasi gizi RSUD Wates/ Ferawati
Gorde:
Egile nagusia: | Ferawati |
---|---|
Formatua: | TEXT |
Argitaratua: |
Yogyakarta: Poltekes Yogyakarta,
2002
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Pengaruh Penerapan Haccp Terhadap Skor Praktek Personal Hygiene Dan Angka Kuman Dari Penjamah Makanan Di RSUD Wates/ Iswatin Roikanah
nork: Roikanah, Iswatin
Argitaratua: (2002) -
HACCP : Hazard Analysis Critical Control Point
nork: Ratih Dewanti
Argitaratua: (2013) -
Sistem manajemen HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points]
nork: Hermawan Thaheer
Argitaratua: (2005) -
SIstem manajemen HACCP [ Hazard Analysis Critical Control Points ]
nork: THAHEER, HERMAWAN
Argitaratua: () -
Sistem manajemen HACCP (hazard analysis critical control points)
nork: Thaheer, Herman
Argitaratua: (2005)