Penerapan HACCP ( Hazard Analysis and Critical control Point) pada proses pengolahan makanan di Instalasi gizi RSUD Wates/ Ferawati
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Ferawati |
---|---|
Formáid: | TEXT |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Yogyakarta: Poltekes Yogyakarta,
2002
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Pengaruh Penerapan Haccp Terhadap Skor Praktek Personal Hygiene Dan Angka Kuman Dari Penjamah Makanan Di RSUD Wates/ Iswatin Roikanah
de réir: Roikanah, Iswatin
Foilsithe / Cruthaithe: (2002) -
HACCP : Hazard Analysis Critical Control Point
de réir: Ratih Dewanti
Foilsithe / Cruthaithe: (2013) -
Sistem manajemen HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points]
de réir: Hermawan Thaheer
Foilsithe / Cruthaithe: (2005) -
SIstem manajemen HACCP [ Hazard Analysis Critical Control Points ]
de réir: THAHEER, HERMAWAN
Foilsithe / Cruthaithe: () -
Sistem manajemen HACCP (hazard analysis critical control points)
de réir: Thaheer, Herman
Foilsithe / Cruthaithe: (2005)