Penerapan HACCP ( Hazard Analysis and Critical control Point) pada proses pengolahan makanan di Instalasi gizi RSUD Wates/ Ferawati
Sparad:
Huvudupphovsman: | Ferawati |
---|---|
Materialtyp: | TEXT |
Publicerad: |
Yogyakarta: Poltekes Yogyakarta,
2002
|
Ämnen: | |
Taggar: |
Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!
|
Liknande verk
-
Pengaruh Penerapan Haccp Terhadap Skor Praktek Personal Hygiene Dan Angka Kuman Dari Penjamah Makanan Di RSUD Wates/ Iswatin Roikanah
av: Roikanah, Iswatin
Publicerad: (2002) -
HACCP : Hazard Analysis Critical Control Point
av: Ratih Dewanti
Publicerad: (2013) -
Sistem manajemen HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points]
av: Hermawan Thaheer
Publicerad: (2005) -
SIstem manajemen HACCP [ Hazard Analysis Critical Control Points ]
av: THAHEER, HERMAWAN
Publicerad: () -
Sistem manajemen HACCP (hazard analysis critical control points)
av: Thaheer, Herman
Publicerad: (2005)