PENGARUH VARIASI DOSES RAGI TERHADAP KUALITAS PRODUKSI TAPE SINGKONG ( Manihat Utilisima)
Gorde:
Egile nagusia: | Dwi Wulan Ningsih |
---|---|
Formatua: | TEXT |
Argitaratua: |
PROGARAM ILMU PENGETAHUAN ALAM MAN YOGYAKARTA III
1998
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Pengaruh waktu fermentasi terhadap kadar etanol dari tape singkong (manihot esculenta
nork: Hafsah Nur Laili Rahmah
Argitaratua: (2010) -
Berkreasi dengan Singkong : Membuat Makanan dan Camilan dari Singkong
nork: MASROKHAH, S.Pd
Argitaratua: () -
Tepung kasava:tepung sehat berbahan baku singkong
nork: Badan Penelitian dan Pengembangan Pertanian.
Argitaratua: (2012) -
Dendeng Kulit Singkong
nork: Brigita Nadya Gustara Putri
Argitaratua: (2015) -
The Charlottesville Tapes :
Transcript of teh Conference at the University of Virginia School of A
Argitaratua: ()