PENGARUH VARIASI DOSES RAGI TERHADAP KUALITAS PRODUKSI TAPE SINGKONG ( Manihat Utilisima)
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Dwi Wulan Ningsih |
---|---|
Formáid: | TEXT |
Foilsithe / Cruthaithe: |
PROGARAM ILMU PENGETAHUAN ALAM MAN YOGYAKARTA III
1998
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Pengaruh waktu fermentasi terhadap kadar etanol dari tape singkong (manihot esculenta
de réir: Hafsah Nur Laili Rahmah
Foilsithe / Cruthaithe: (2010) -
Berkreasi dengan Singkong : Membuat Makanan dan Camilan dari Singkong
de réir: MASROKHAH, S.Pd
Foilsithe / Cruthaithe: () -
Tepung kasava:tepung sehat berbahan baku singkong
de réir: Badan Penelitian dan Pengembangan Pertanian.
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Dendeng Kulit Singkong
de réir: Brigita Nadya Gustara Putri
Foilsithe / Cruthaithe: (2015) -
The Charlottesville Tapes :
Transcript of teh Conference at the University of Virginia School of A
Foilsithe / Cruthaithe: ()