Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
Spremljeno u:
Glavni autor: | |
---|---|
Format: | Referensi |
Jezik: | Indonesia |
Izdano: |
Teknobiologi-UAJY
2011
|
Teme: | |
Oznake: |
Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!
|
id |
oai:lib.uajy.ac.id:0000047695 |
---|---|
record_format |
oai_dc |
spelling |
oai:lib.uajy.ac.id:00000476952011-11-10 00:00:00.000Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)Purwijantiningsih, EkawatiFOOD TECHNOLOGYTeknobiologi-UAJY2011Referensivii, 27 p.PEN 664.028 Pur oIndonesiahttps://siquest.uajy.ac.id/description/0000047695 |
institution |
Universitas Atma Jaya Yogyakarta |
collection |
Perpustakaan Yogyakarta |
language |
Indonesia |
topic |
FOOD TECHNOLOGY |
spellingShingle |
FOOD TECHNOLOGY Purwijantiningsih, Ekawati Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.) |
description |
|
format |
Referensi |
author |
Purwijantiningsih, Ekawati |
author_facet |
Purwijantiningsih, Ekawati |
author_sort |
Purwijantiningsih, Ekawati |
title |
Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.) |
title_short |
Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.) |
title_full |
Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.) |
title_fullStr |
Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.) |
title_full_unstemmed |
Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.) |
title_sort |
optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (cinnamomum burmannii bl.) |
physical |
vii, 27 p. |
publisher |
Teknobiologi-UAJY |
publishDate |
2011 |
callnumber-raw |
PEN 664.028 Pur o |
callnumber-search |
PEN 664.028 Pur o |
_version_ |
1740833970417827840 |