Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Purwijantiningsih, Ekawati
Format: Referensi
Jezik:Indonesia
Izdano: Teknobiologi-UAJY 2011
Teme:
Oznake: Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!
PINJAM
id oai:lib.uajy.ac.id:0000047695
record_format oai_dc
spelling oai:lib.uajy.ac.id:00000476952011-11-10 00:00:00.000Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)Purwijantiningsih, EkawatiFOOD TECHNOLOGYTeknobiologi-UAJY2011Referensivii, 27 p.PEN 664.028 Pur oIndonesiahttps://siquest.uajy.ac.id/description/0000047695
institution Universitas Atma Jaya Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
language Indonesia
topic FOOD TECHNOLOGY
spellingShingle FOOD TECHNOLOGY
Purwijantiningsih, Ekawati
Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
description
format Referensi
author Purwijantiningsih, Ekawati
author_facet Purwijantiningsih, Ekawati
author_sort Purwijantiningsih, Ekawati
title Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
title_short Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
title_full Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
title_fullStr Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
title_full_unstemmed Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
title_sort optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (cinnamomum burmannii bl.)
physical vii, 27 p.
publisher Teknobiologi-UAJY
publishDate 2011
callnumber-raw PEN 664.028 Pur o
callnumber-search PEN 664.028 Pur o
_version_ 1740833970417827840