Optimasi kadar maltodekstrin pada pembuatan minuman instan kayu manis (Cinnamomum burmannii Bl.)
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Purwijantiningsih, Ekawati |
---|---|
Formáid: | Referensi |
Teanga: | Indonesia |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Teknobiologi-UAJY
2011
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Uji Daya Anti Bakteri Yogurt Sinbiotik terhadap Beberapa Patogen Enterik
de réir: Purwijantiningsih, Ekawati
Foilsithe / Cruthaithe: (2011) -
Analisis interaksi senyawa minyak atsiri kayu manis ( Cinnamomum burmannii ) dan a- Glukosidase secara Silico
de réir: Novita Sari Pranestri
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Minuman fungsional serbuk instan lamtoro(Leucaena lecocephala, Lamk de Wit) beraroma jambu biji(Psidium guajava)
de réir: Pranata, F. Sinung
Foilsithe / Cruthaithe: (2010) -
Pengaruh cara pengolahan terhadap mutu bakteriologis pindang ikan tongkol [Euthynnus affinis] siap santapEkawati Purwijantingsih dan E. Mursyanti
de réir: Purwijantiningsih, Ekawati
Foilsithe / Cruthaithe: (2006) -
Biotecnology in functional foods and nutraceuticals
Foilsithe / Cruthaithe: (2010)