Produksi bioalkohol berbahan baku rumput laut coklat secara fermentasi
Gorde:
Egile nagusia: | Atmodjo, P. Kianto |
---|---|
Formatua: | Referensi |
Hizkuntza: | Indonesia |
Argitaratua: |
T.Bio-UAJY
2012
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Produksi alkohol secara fermentasi berbahan baku gaplek ubi kayu [manihot utillisima] dengan variasi ragi dan waktu fermentasiP. Kianto Atmodjo
nork: Atmodjo, P. Kianto
Argitaratua: (2007) -
Pengaruh varietas ketan (Oriza Sativa var glutinosa L.) dan suhu fermentasi terhadap produksi bioalkoholKianto Atmodjo
nork: Atmodjo, Kianto
Argitaratua: (2006) -
Produksi bioalkohol berbahan baku beras ketan organik [Oryza sativa var.glutinosa] secara vermentasi oleh aspergillus dan saccharomyces cerevisiae
nork: Atmojo, Kianto
Argitaratua: (2008) -
Indigenous Fermentation
nork: SONIA, Narvas Quison
Argitaratua: (1994) -
Fermentation, Process Control An Down Stream Engineering Unesco
Argitaratua: (1988)