Skip to content
Your Account
Log Out
Login
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced
Makanan wujud, variasi dan fun...
Cite this
Text this
Email this
Print
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Save to List
Permanent link
Makanan wujud, variasi dan fungsi serta cara penyajian daerah Nusa Tenggara Barat
iii, 208 p.; 23 cm.
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
INDONESIA. Depdikbud
Language:
Indonesian
Published:
Depdikbud
1986
Tags:
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
Holdings
Description
Comments
Similar Items
Staff View
Similar Items
Makanan : wujud, variasi dan fungsinya serta cara penyajiannya daerah Nusa Tenggara timur
by: Raf Darnys
Published: ()
Makanan : wujud, variasi dan fungsinya serta cara penyajiannya daerah Sumatra Barat
by: INDONESIA. Depdikbud
Published: (1985)
Makanan, Wujud, Variasi, dan Fungsinya serta cara penyajiannya..;Daeraah Nusa Tenggara Timur
by: -
Published: ()
Makanan: wujud, variasi dan fungsinya serta cara penyajiannya daerah Sumatera Barat
by: YUNUS, Ahmad
Published: (1984)
Makanan: wujud, variasi dan fungsinya serta cara penyajiannya daerah Sumatera Barat
by: Nur Anas Zaidan ...[et al.]
Published: ()
Loading...